vikings

În noaptea de vineri spre sâmbătă un scandal a izbucnit pe strada Găgeni din municipiu, la restaurantul Vikings

 

Un echipaj al Poliției Locale care trecea prin zonă a reușit să aplaneze conflictul, astfel încât să nu se ajungă la focuri de armă, cu atât mai mult cu cât unul din bărbații implicați în altercație avea asupra sa un pistol de tip air-soft.

Potrivit surselor noastre, în jurul orei 22,00 patru persoane, între care și fostul administrator al localului, au trecut pragul restaurantului pentru a-și petrece seara de vineri. Totul s-a întins până după miezul nopții, iar în jurul orei 02,28 a fost primit un apel prin dispeceratul Poliției care anunța izbucnirea unui scandal. 

Totul se pare că a pornit de la faptul că actualul administrator al localului le-ar fi comunicat clienților că este ora închiderii și că trebuie să părăsească restaurantul. În primă fază aceștia s-au conformat însă odată ajunși în stradă s-au gândit că ar fi bine să ceară socoteală pentru faptul că au fost dați afară. 

 

Fostul administrator al localului a pătruns în restaurant însoțit de un alt bărbat care avea asupra sa un pistol de tip air-soft, care nu necesită permis de deținere și care poate fi cumpărat la liber și a început să-l fluture în aer. Din neatenție însă, acesta s-a împiedicat și a căzut peste niște rafturi pline cu farfurii și suporturi pentru condimente și uleiuri. Spre norocul victimelor, totul s-a întâmplat când prin zonă trecea un echipaj al Poliției Locale care a reușit să imobilizeze agresorii, raportând evenimentul la Secția 2. 

Astfel, unul dintre agresori a fost sancționat cu suma de 500 de lei pentru provocare și participare la scandal, iar celălalt scandalagiu s-a ales cu o amendă de 2000 de lei, dar și cu pistolul confiscat. 

În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru tulburarea liniștii publice, distrugere și loviri și alte violențe.