perchezitii dna

În această dimineață, procurorii anticorupție au descins la mai multe adrese din Prahova, într-un nou dosar ce vizează infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție şi de evaziune fiscală.

 

UPDATE Surse judiciare susțin că este vorba de societăți care produc și comercializează băuturi alcoolice, prejudiciul fiind estimat la peste 150 de milioane de euro.

Comunicatul DNA:

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2010-2014, a unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție şi de evaziune fiscală.

În cursul dimineții de 17 octombrie 2016, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 28 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi în mai multe localităţi din judeţele Constanţa, Ilfov, Buzău şi Prahova, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. 

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.