isu barcanesti7

Echipele ISU care intervin astăzi la scoaterea apei din zona benzinăriei Lukoil de la Bărcănești au stârnit indignarea și revolta locuitorilor. Aceștia din urma susțin că pompierii evacuează apa peste drum, iar aceasta ajunge în curtea liceului și în curțile și blocurile din apropiere. 

 

Ploile din ultimele zile au dat bătăi de cap autorităților asta după ce mai multe gospodării și locuințe din județ au fost inundate. 

Citește și: Carosabil inundat la Bărcănești

La Bărcănești însă, în zona benzinăriei Lukoil din apropierea sensului giratoriu de pe DN1, partea carosabilă a fost inundată, transformând drumul într-o baltă. La această oră pompierii intervin cu o motopompă pentru scoaterea apei însă aceștia nu fac altceva decât să ”o plimbe” peste drum, în curtea liceului agricol. 

 

Locuitori zonei s-au revoltat și au trimis pe adresa redacției imagini și o filmare cu situația de la Bărcănești. ”Autoritățile iau apa de pe o parte cu pompele și o dau pe partea cealaltă, ca să inunde și celelalte case care au scăpat. Au inundat blocurile de la Bărcănești și liceul agro. În loc să ia apa în cisterne și să o ducă în pe câmp ei o plimbă peste drum cu pomepele inundând tot.”, a fost mesajul lui Andrei Grigore, un cititor al ziarului nostru.

isu-barcanesti1

 

isu-barcanesti2

isu-barcanesti3

isu-barcanesti4

 

isu-barcanesti5

isu-barcanesti6z

isu-barcanesti7

isu-barcanesti8