vasile pascale

Vasile Pascale, bărbatul acuzat că a omorât-o pe Tatiana Tudor, rămâne în arest.

 
Vasile Pascale, principalul suspect al crimei de pe strada Poligonului, petrecută în vara acestui an, rămâne în arest preventiv. Bărbatul este încarcerat la Penitenciarul Mărgineni unde va sta cel puțin până în data de 11 noiembrie. Decizia aparține Tribunalului Prahova care a acceptat în data de 12 octombrie prelungirea mandatului de prelungire a mandatului de arestare preventivă cu încă 30 de zile.
 
Pascale a fost deja trimis în judecată pentru omor, dar și într-un alt dosar instrumentat de procurorii DIICOT din Ploiești. În acestă din urmă cauză, individul este acuzat de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos și tentativă la acces ilegal la un sistem informatic, el fiind suspectat că s-ar fi folosit de cardurile bancare ale victimei sale.
 
Suspectul de crimă nu-și recunoaște fapta nici acum pentru că el a contestat de două ori arestarea sa, fără succes însă.
Următorul termen pe fond în dosarul de omor se va judeca la Tribunalul Prahova în data de 31 octombrie. Vasile Pascale este acuzat că ar fi omorât-o pe Tatiana Tudor, amanta sa, trupul femeii fiind descoperit de un om al străzii pe un câmp, în imediata apropiere a străzii Poligonului din Ploiești.