audieri viol lipsire de libertate

În urma perchezițiilor care au avut loc săptămâna trecută într-un dosar de lipsire de libertate și viol două persoane au fost arestate preventiv. 

 

Este vorba de un bărbat și o femeie din Ploiești, care prin diferite metode abordau adolescente, printre care și minore, le atrăgeau într-o locuință de pe raza municipiului Ploiești unde fetele erau violate.

Victimele infracțiunii erau lipsite de libertate și persoanele acuzate de comiterea faptelor mai sus menționate au încercat să le forțeze și să se prostitueze. 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti au dispus, la 06.10.2016, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de:

 

Alexe Pavel - Cristian, pentru  săvârșirea, în stare de recidivă postexecutorie, a cinci infracțiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, patru infracțiuni de viol, o infracţiune de şantaj şi o infracţiune de ameninţare,

Cărbunaru Ana - Maria, pentru săvârșirea a două infracțiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, ale căror victime, au fost persoane de sex feminin cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani. 

În cauză există probe din care rezultă presupunerea rezonabilă că, în perioada ianuarie 2016 – iulie 2016, inculpatul Alexe Pavel – Cristian, sub diferite pretexte, a atras pe persoanele vătămate în locuinţa acestuia, unde sub ameninţarea cu acte de violenţă, le-a obligat să întreţină raporturi şi acte de natură sexuală.

 

Totodată, în încercarea de a le determina să se prostitueze în interesul său, inculpatul le-a lipsit de libertate în mod ilegal pe persoanele vătămate pentru perioade cuprinse între o noapte şi patru zile, activitate infracţională în care a fost implicată şi concubina acestuia  Cărbunaru Ana – Maria.

Cercetările au fost efectuate de către organele de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova – Poliţia Municipiului Ploieşti – Biroul de combatere a infracţiunilor contra persoanei şi patrimoniului, sub supravegherea  procurorului de caz.

În data de 06.10.2016, inculpaţii Alexe Pavel – Cristian şi Cărbunaru Ana – Maria au fost prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Ploieşti cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă.

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...