hyundai coupe

O urmărire care a avut loc în cartierul Radu de la Afumați s-a terminat cu abandonarea unui autoturism Hyundai Coupe, șoferul luându-o la sănătoasa pe strada, în speranța că va scăpa de Poliție. 

 

Totul s-a întâmplat joia trecută în jurul orei 17,15 când un echipaj al secției 1 de Poliție se afla în patrulare pe strada Andrei Mureșanu. 

Polițiștii au văzut autoturismul Hyundai în trafic și din alcătuirea numerelor provizorii și-au dat seama că acestea sunt expirate. Au încercat să tragă pe dreapta mașina însă șoferul a apăsat pedala de accelerație. Polițiștii au plecat în urmărire cu semnalele acustice și luminoase pornite însă șoferul nu s-a lăsat înduplecat. 

Cursa s-a încheiat pe strada Radu de la Afumați, în apropiere de intersecția cu strada Vornicul Beldiman, unde șoferul a decis să abandoneze mașina cu motorul pornit și ușa deschisă și să o rupă la sănătoasă. Până în momentul de față acesta nu a fost prins. 

 

Oamenii legii au făcut verificări și au constat că mașina are numerele expirate de aproape un an de zile, mai exact din data de 22,12,2015. 

Proprietarul mașinii, un bărbat de 49 de ani din Bărcănești a fost identificat, însă se pare că nu acesta se afla la volanul autoturismului. 

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice și continuă cercetările în vederea identificării șoferului fugar. 

 

Mașina a fost ridicată și transportată în curtea secției 1 de Poliție Ploiești.

foto caracter ilustrativ