politie tras dreapta

Au fost depistate în trafic nouă autovehicule care efectuau transport rutier de persoane pe ruta Ploiești-Bucov, contra cost, fără a deține autorizație taxi valabilă sau copie conformă.

 Polițiști ai Biroului Rutier Ploiești au acționat în vederea identificării conducătorilor care efectuează transport ilegal de persoane pe ruta Ploiești-Bucov. Au fost depistate și verificate nouă autovehicule care efectuau transport rutier de persoane, contra cost, fără a deține autorizație taxi valabilă sau copie conformă. Întrucât art. 55 pct. 3 lit “h” din Legea nr. 38/2003, privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, modificată și completată prin Legea nr. 129/2015, sancționează efectuarea, în mod repetat, de transport public, contra cost, conducătorilor auto depistați li s-a adus la cunoștință, prin procese-verbale, faptul că vor fi sancționați contravențional în cazul repetării faptelor.

 

Eveniment
  • Miercuri, 20 Septembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Trafic blocat în Ploiești de nuntași romi VIDEO

Alaiul de la o nuntă de romi a blocat traficul la intersecția a două străzi intens circulate din Ploiești. Este vorba de străzile Bobâlna și Ana Ipătescu, la câteva sute de metri de sediul Poliției...