politie

Polițiștii rutieri au urmărit, prins în trafic și sancționat un conducător auto care nu a respectat indicațiile polițiștilor, a devenit recalcitrant și conducea și un autovehicul cu defecțiuni.

 Polițiști ai Biroului Drumuri Naționale și Europene, în timp ce acționau în Bărcănești, au observat în trafic un autoturism cu mers sinuos și necorespunzător în zig-zag de pe o bandă de mers pe alta și fără a folosi luminile de întâlnire pe timp de noapte.

S-a procedat la urmărirea autovehiculului,  fiind executate semnalele de oprire acustice și luminoase, conducătorul continuându-și, totuși, deplasarea, motiv pentru care s-a trecut la blocarea autovehiculului.

Conducătorul auto a fost identificat, acesta având un comportament recalcitrant, totodată amenințând că se va sinucide. Bărbatul a fost condus cu un echipaj al Serviciului de Ambulanță Prahova la Spitalul de Urgență Ploiești-Secția Psihiatrie, unde a rămas internat în vederea investigațiilor medicale de specialitate.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional, i-a fost reținut permisul de conducere pentru faptul că nu a oprit la semnalul polițistului, totodată fiindu-i retras certificatul de înmatriculare auto pentru defecțiunile tehnice constatate la sistemul de iluminare. 
sursa: IPJ Prahova