audieri viol lipsire de libertate

Miercuri dimineață polițiștii ploieșteni au descins la mai multe adrese din Ploiești și una din Gornet Cricov într-un dosar pe viol și lipsire de libertate. 

 

Citește și:  Cum acționau bărbații bănuiți de viol și lipsire de libertate

Printre victimele (șapte la număr 17-19 ani) grupării se numără și minore (eleve). Din cele șapte persoane aduse la audieri doar două se pare că erau implicate direct în racolarea tinerelor. Vorbim de un cuplu format dintr-un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani și o tânără în vârstă de aproximativ 22 de ani. 

Citește și:  Percheziții în Prahova pentru viol și lipsire de libertate

 

Fetele erau seduse de bărbat, răsfățate pentru o scurtă perioadă de timp și plimbate cu mașini scumpe, iar ulterior acestea erau duse într-un apartament de pe raza municipiului unde dacă nu erau de acord să întrețină relații sexuale de bună voie erau violate sub amenințări.

Ancheta oamenilor legii este în curs, iar la final este posibil că persoanele audiate în acest dosar să fie acuzate și de alte infracțiuni ce țin de aceiași zonă. 

Bărbatul bănuit de comiterea faptelor a mai fost cercetat în trecut într-un dosar asemănător, acesta având antecedente penale. 

 

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...