tir cazut in prapastie

Marți dimineață un eveniment rutier grav s-a produs pe DN1, în zona Posada. Un TIR încărcat cu cioburi și sticle a ajuns într-o prăpastie, iar o minune a făcut ca atât șoferul cât și pasagerul să scape cu viață. 

 

Citește și:  Accident specaculos la Posada, pe DN 1. Tir a căzut în prăpastie

Din primele informații se pare că șoferul, un bărbat în vârstă de 30 de ani domiciliat în comuna Glodeanu, a pierdut controlul direcției de mers în timp ce se deplasa pe DN1, pe sensul de coborâre (Brașov-București), în zona Muzeului Cinegetic Posada.

Într-o curbă acesta nu a mai putut stăpâni mastodontul și a ținut drept, plonjând în gol. Din fericire, TIR-ul s-a oprit la 10 metri diferență de nivel față de șosea datorită copacilor și a vegetației. 

 

Potrivit surselor noastre, șoferul ar fi declarat polițiștilor că TIR-ul a rămas fără frâne, motiv pentru care s-a și produs accidentul. 

În cabină, alături de șofer se mai afla și un pasager, în vârstă de 44 de ani din Târgoviște. În urma impactului cei doi bărbați au ajuns la Spitalul Județean Ploiești.

Potrivit acelorași surse se pare că șoferul ar fi suferit o rană în zona gâtului, fiindu-i secționată artera carotidă, iar pasagerul a fost rănit la picior, medicii amputându-i membrul inferior. 

 

Polițiștii efectuează în continuare cercetări cu privire la modul în care s-a produs accidentul, iar expertiza tehnică la care va fi supus TIR-ul va spune care a fost cauza de producere a accidentului. 

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Trafic infernal pe centura de est a Ploieștiului

Lucrările de asfaltare, care se desfășoară în această dimineață pe centura de est a Ploieștiului, au transformat traficul într-unul de coșmar între caricatura de giratoriu de la Bucov și Blejoi. Se...

Eveniment
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Două accidente pe DN 1, în Prahova

În această dimineață, pe DN 1, la Cornu și Pucheni, s-au produs două accidente rutiere. Astfel, la Puchenii Moșneni, un pieton a fost lovit de o mașină, iar la Cornu, două mașini au fost implicate...