hot

Un echipaj al Poliției Locale Ploiești a reușit prinderea unui tânăr, suspectat că ar fi dat o spargere la un magazin din cartirul ploieștean Nord.

 

Comunicatul Poliției Locale Ploiești:

În timp ce efectua activități specifice de patrulare în zona de nord a municipiului, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 01.40, un echipaj aparținând Poliției Locale Ploiești a observat, pe strada Arinului, cum o persoană de sex feminin se afla într-o vădită stare de agitație.

 Aceasta a relatat faptul că, în urmă cu câteva momente, un tânăr a spart geamul magazinului unde este vânzătoare, sustrăgând câteva pachete de țigări, după care s-a facut nevăzut.  

În urma verificărilor efectuate în zonă, polițiștii locali l-au identificat pe numitul P.L., de 30 ani, cu domiciliul în Ploiești, care a încercat să se îndepărteze în fugă, neconformându-se somației de a se opri. Din cauza faptului că individul avea manifestări violente, a fost necesară imobilizarea și încătușarea acestuia.

Polițiștii locali au procedat la efectuarea controlului corporal, asupra bărbatului găsindu-se pachetele de țigări sustrase din magazin. Persoana în cauză și bunurile respective  au fost predate lucrătorilor Secției 2 de Poliție, pentru continuarea cercetărilor.