hoti

Ieri, 28 septembrie, polițiștii prahoveni au efectuat 5 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de tâlhării, furturi din societăți comerciale și din locuințe. 10 persoane au fost aduse la audieri.

 

UPDATE Două persoane din cele audiate au fost reținute.

Miercuri, 28 septembrie a.c., polițiștii Secției Rurale nr. 10 - Valea Călugărească au efectuat 5 percheziții la domiciliile unor persoane banuite de tâlhărie și furt din societăți comerciale. Două dintre descinderi au avut loc în municipiul Ploiești și trei în comuna Berceni.

Din cercetări, a reieșit că, în perioada august – septembrie 2016, persoanele în cauză ar fi săvârșit mai multe tâlhării, furturi din societăți comerciale și din locuințe în Ploiești și în comune arondate Secției de Poliție Rurală nr. 10 Valea Călugărească. Aceștia vizau, cu precădere, bunuri din categoria materialelor de construcții, pe care le-ar fi comercializat ulterior către centre de colectare materiale reciclabile sau persoane fizice.

10 persoane au fost aduse la sediul poliției în vederea audierii.

Activitățile au fost efectuate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și Poliției Municipiului Ploiești.

La percheziții au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat.
sursa: IPJ Prahova