talharie

Doi adolescenți din Ploiești au fost agresați verbal și fizic de un grup de tineri, care le-au furat telefoanele mobile.

 

Polițiștii ploieșteni au efectuat în această dimineață două percheziții domiciliare în Ploiești la persoane suspectate de acte de violență și furt.

„Din cercetări, a reieșit că, în seara zilei de 18.09.2016, cei în cauză ar fi avut o altercație cu două persoane, în urma căreia le-ar fi sustras două telefoane mobile”, a anunțat IJP Prahova.

Potrivit surselor noastre, persoanele aduse la audieri sunt doi adolescenți de 17 ani, care în seara zilei 18 septembrie au agresat alte două persoane de vârstă apropiată, o fată și un băiat. Cele două victime care formează un cuplu au fost acostate de agresori care au început să adreseze injurii tânărului, să râdă de el și să-l amenințe, fără motiv. Victima nu s-a lăsat intimidată, ripostând. De aici până la o scurtă încăierare nu a mai fost decât un pas.

 

În apărarea tânărului agresat a sărit prietena lui. Din fericire niciunul dintre ei nu a suferit leziune grave, care să le pună viață în pericol, însă când s-au dezmeticit au constat că agresorii i-au lăsat fără telefoane.

Cei doi tineri au depus plângere la Poliție, iar oamenii legii au reușit să-i identifice și să-i aducă astăzi la audieri. Prejudiciul estimat în cazul telefoanelor dispărute este de 4 000 de lei.

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...