fanfanfan

În noaptea de 22 spre 23 septembrie, sediul firmei de curierat Fan Curier situat la intrarea în localitatea Păulești a căzut pradă hoților. 

 

În urma jafului au fost sustrași peste 300 000 de lei (până în  350 000 lei) din incinta sediului firmei, dar și diferite bunuri, de o valoare nu foarte mare, în comparație cu prejudiciul bănesc. 

Oamenii legii au fost anunțați de eveniment chiar în dimineața zilei de 23 septembrie de către administratorul societății. O echipă operativă complexă s-a deplasat la fața locului și au început cercetările. 

La aproape o săptămână de la jaful de la Păulești, nu a fost prinsă nicio persoană suspectă sau răspunzătoare de acest lucru. 

 

Pe de altă parte, modul de operare al hoților se pare că a fost foarte bine pus la punct și există posibilitatea ca un angajat al societății să fie complice. 

Pe lângă suma de bani și bunurile sustrase, au dispărut și hard-diskurile/unitatea de stocare/componente ale sistemului de supraveghere astfel încât imaginile surprinse de camerele de supraveghere în noaptea respectivă nu pot fi accesate.

Mai mult decât atât, mai mulți angajați ai societății au fost amprentați și interogați, inclusiv șoferii care livrează marfa la sediul Fan Curier de la Păulești.

 

Potrivit surselor noastre, șoferii de TIR care au descărcat marfa la Fan Curier în seara respectivă au fost interogați.

Potrivit acelorași surse, nu au existat semne de forțare ale căilor de acces.