accident

Azi noapte un grav de accident de circulație a avut loc în localitatea prahoveană Călugăreni, în jurul orei 02,20, în urma căruia două persoane au fost rănite iar alte două au murit. 

 

Citește și:  Accident mortal la Călugăreni

Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, moment în care șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un parapet de pe marginea drumului. 

În autoturismul marca Opel Corsa erau patru tineri, iar din nefericire, pentru doi dintre ei, medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic. 

 

Doi băieți cu vârste de 17 și 28 de ani din Călugăreni și-au pierdut viața, iar ceilalți doi tineri din aceiași localitate au fost răniți. 

Ca prin minune, șoferul în vârstă de 25 de ani a supraviețuit impactului. În momentul testării cu aparatul etilotest, acesta a înregistrat o alcoolemie de 0,68. Cealaltă persoană rănită în accident este un minor de 14 ani. 

Trupurile neînsuflețite ale celor două persoane au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală. 

 

Șoferul va fi cercetat printre altele și de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice după ce a consumat băuturi alcoolic, riscând închisoarea.

 

Auto-moto
  • Marți, 17 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

O posibilă nouă obligaţie pentru viitorii şoferi

Cei care vor să obţină permisul de conducere ar putea fi obligaţi să promoveze şi un curs de prim ajutor în trafic. Este iniţiativa unui grup de 31 de parlamentari care au semnat un proiect de lege...