gratii

Polițiștii prahoveni au depistat vineri pe raza județului mai multe persoane pe numele cărora existau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, sau care se sustrăgeau încarcerării. Totodată oamenii legi au pus în aplicare și mandate de arestare preventivă. 

 

Două mandate de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de participare la o organizație criminală și spălarea produselor infracțiunii au fost executate de polițiștii prahoveni.

Polițiștii Poliției Orașului Plopeni au depistat pe raza comunei Vâlcănești o femeie de 19 de ani, pe numele căreia era emis un mandat de arestare emis de o instanță din Austria, pentru săvârșirea infracțiunii de participare la o organizație criminală și spălarea produselor infracțiunii.

 

Persoana a fost reținută și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Câmpina.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Băicoi au depistat pe raza comunei Scorțeni un bărbat de 21 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de participare la o organizație criminală și spălarea produselor infracțiunii.

Persoana a fost reținută și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Câmpina.

Polițiști din Breaza au depistat un localnic de 33 de ani, condamnat la o pedeapsă de 6 ani și 6 luni închisoare

În urma activităţilor desfăşurate, polițiști din Breaza au depistat un localnic de 33 de ani, condamnat la o pedeapsă de 6 ani și 6 luni închisoare, pe numele căruia Tribunalul Prahova emisese un astfel de mandat.

Acesta a fost reţinut şi încarcerat în Penitenciarul Mărgineni, județul Dâmbovița, pentru executarea pedepsei.

Condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată

Și polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Florești au depistat un localnic de 26 de ani, pe numele căruia Judecătoria Câmpina a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Acesta a fost reţinut şi încarcerat în Penitenciarul Mărgineni, județul Dâmbovița, pentru executarea pedepsei

Polițiștii din Urlați au depistat pe raza comunei Ceptura un bărbat de 24 ani, pe numele căruia Tribunalul Prahova a emis un mandat de execuare a pedepsei închisorii

Și polițiștii Poliției Orașului Urlați au depistat pe raza comunei Ceptura un bărbat de 24 ani, pe numele căruia Tribunalul Prahova a emis un mandat de execuare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost reținut și încarcerat în Peniteciarul Mărgineni, pentru executarea pedepsei.

Doi bărbați, care se sustrăgeau executării pedepsei cu închisoarea, au fost depistați de polițiștii din Ciorani

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Ciorani au depistat doi bărbați, în vârstă de de 27 și 39 de ani, care se sustrăgeau executării pedepsei cu închisoarea, pe numele cărora Judecătoria din Mizil a emis mandate de executare a pedepsei închisorii.