Fetita violata

Viorel Mărgărit, bărbatul din Breaza acuzat că a violat în repetate rânduri fetița minoră a concubinei sale, o femeie cu afecțiuni medicale, a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv.

 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina îl acuză de bărbatul în vârstă de 70 de ani de viol (patru acte materiale) și coruperea sexuală a minorului. În aceeași situație se află și mama fetiței violate, Cristina Camelia Negrei, o tânără în vârstă de 23 de ani. Femeia este acuzată la rându el de complicitate la infracțiunea de viol (patru acte materiale) și coruperea sexuală a minorului. Dosarul se află pe rolul instanței penale a Judecătoriei Câmpina. Viorel Mărgărit este încarcerat la penitenciarul Mărgineni, iar concubina sa, mama victimei, este internată la un centru medical din Buzău, conform unor surse judiciare.

În ceea ce privește fetița, aceasta a fost preluată de Protecția Copilului, iar după ce a stat o perioadă într-un centru specializat din Ploiești, unde a urmat un program de consiliere psihologică, aceasta a început de la 1 septembrie o viață nouă în cadrul unui centru privat  autorizat din Câmpina. Conform reprezentanților Protecției Copilului, copila merge la școal, a fost evaluată pentru clasa pregătiroare și s-a integrat bine în noua comunitate.

 

Pe de altă parte, Protecția Copilului a demarat în instanță procedură de decădere din drepturile părintești pe numele Cameliei Negrei, mama victimei. Decizia în acest caz urmează să fie luată de instanța de judecată în luna octombrie, atunci când a fost programat al doilea termen în dosar.

Camelia Negrei și Viorel Mărgărit au ajuns pe mâna autorităților după ce unul dintre prietenii de familie ai agresorului au sesizat autoritățile. În urma anchetei s-a stabilit că Mărgărit avea o relație cu mama victimei, iar în timpul partidelor de amor, fetița femeii era obligată să asiste la tot spectacolul. S-a stabilit de asemenea că fetița a fost chiar abuzată sexual de patru ori de către bătrân.