haine contrafacute

De câte ori vi s-a întâmplat să găsiți un magazin care comercializează haine sub brand-uri celebre, dar la un preț modic? Polițiștii ploieșteni au verificat activitatea unui astfel de magazin și au constat că pentru marfa expusă la vânzare nu există certificat de conformitate. 

 

UPDATE: Oamenii legii au găsit mai multe cămăși bărbătești care au fost scoase la vânzare, acestea fiind inscripționate cu sigla Lacoste. Magazinul de unde polițiștii au ridicat marfa se afla în zona centrală din Ploiești, pe strada Mihail Kogălniceanu.

Joi, în jurul orei 13.30, în timp ce efectua serviciul în zona centrală a municipiului Ploiești, o patrulă din cadrul Secției de Poliție nr. 1 s-a sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui magazin, erau comercializate articole de îmbrăcăminte inscripționate cu o marcă cunoscută.

În urma primelor verificări, s-a constatat că administratorul societății comerciale în cauză nu deţinea niciun certificat de conformitate eliberat de firma producătoare sau de reprezentantul legal al acesteia pe teritoriul României.
I-a fost întocmit dosar penal, iar marfa respectivă a fost ridicată în vederea confiscării.