troleibuz 44

Miercuri seară în jurul orei 21.00, centrul de informare al presei al IPJ Prahova informa că un eveniment rutier a avut loc pe strada Trei Ierarhi din Ploiești. 

 

Vezi:  Un troleibuz a acroșat doi bicicliști în Ploiești

Inițial, potrivit sesizării, Poliția transmitea că doi bicicliști au fost acroșați de un troleibuz, nefiind necesar transportul acestora la Spital. 

 

Odată începute cercetările, oamenii legii aveau să descopere că în evenimentul rutier a fost implicat un singur biciclist, care era însoțit de un prieten care se deplasa tot cu bicicleta. Acesta a intrat în coliziune cu mijlocul de transport în comun în timpul unui viraj la stânga.

Biciclistul s-a dezechilibrat și a căzut, ulterior acesta ridicându-se și lovind cu pumnul în parbrizul troleibuzului, care s-a spart. 

Evenimentul a fost anunțat la Poliție, însă până la sosirea oamenilor legii, bicicliștii părăsiseră locul accidentului.

Polițiștii a deschis în cauză un dosar penal pentru distrugere. 

Contactat telefonic de observatorulph.ro, directorul interimar al SC TCE SA, Ionelia Enescu, a declarat că în aceasta dimineață la sediul societății a avut loc o ședință operativă în care s-a dezbătut evenimentul în care a fost implicat troleibuzul de pe traseul 44. 

Potrivit șoferului troleibuzului, biciclistul nu s-a asigurat și s-a lovit de mijlocul de transport. După ce s-a ridicat a lovit cu pumnul în parbriz fisurându-l și apoi a plecat

Costurile de înlocuire a parbrizului se ridică la 8600 de lei fără TVA