badalau

Cătălin Marcel Bădălău, tânărul care la începutul lunii iulie a înjunghiat o tânără care lucra la cofetăria Oli din cartierul Nord, s-a întâlnit prima oară cu victima sa, Dana Enache, după incident în sala de judecată. 

 

Citește și:  Profilul cuțitarului din cofetăria Oli. Cum acționa

Potrivit avocatei Katia Cicala, care o reprezintă pe Dana Enache, agresorul ar fi declarat în fața instanței că îi dorește Danei fericire, după întregul episod prin care a trecut. 

În cazul său, instanța a dispus începerea judecății pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor calificat. 

 

”Vesti bune privind agresorul Danei Enache, acesta se afla in arest inca de la savarsirea faptei si pana in prezent, iar pe data de 20 septembrie instanta a decis prelungirea mandatului de arestare. De asemenea s-a dispus inceperea judecatii inculpatului Badalau pentru savarsirea infractiunii de tentativa la omor calificat. Dana l-a vazut pe pentru prima oara dupa incident in sala de judecata in boxa acuzatilor. Intrebat fiind de d-na judecator daca are ceva de spus fata de fapta sa, acesta a raspuns ca ii doreste fericire Danei si ca a avut un moment in care nu a stiut ce face... Dana a suferit inca o interventie chirurgicala pentru recuperarea medicala dar este o persoana puternica ce doreste sa lupte pentru a se asigura ca cel care aproape a omorat-o va plati pe masura faptelor sale.

Solutia pe scurt: Constată competenţa materială şi teritorială a Tribunalului Prahova în soluţionarea prezentei cauze. În baza art.346 alin.2 C.pr.pen. constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr.371/P/2016 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova ( fiind respectate dispoziţiile art.328 C.), a administrării probelor ( cu respectarea dispoziţiilor art. 114-123 din acelaşi cod ), precum şi actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul BĂDĂLĂU MARCEL CĂTĂLIN aflat în stare de arest preventiv în Penitenciarul Mărgineni , pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat, prev. de art. 32 rap. la art. 188 alin. 1 -189 alin.1 lit. a Cod penal. Prezenta se va comunica de îndată procurorului , inculpatului şi părţilor civile. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Cercetată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică , azi, 20 septembrie 2016.
Document: 434/2016 20.09.2016” a fost mesajul postat de avocat Katia Cicala pe pagina personală de facebook.