posturi vacante prahova

Serviciul de Ambulanță Prahova, Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești, Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională Urlați sunt instituții care scot la concurs posturi vacante.

Serviciul Public Finanţe Locale Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie, vacantă, de îngrijitor, din cadrul Compartimentului Întreţinere Spaţii şi Deservire Auto. Candidații trebuie să aibă studii generale (şcoala generală 8 clase) și o vechime în muncă minimum 6 luni. Termenul limită de depunere a dosarelor este 30 septembrie 2016, de luni până joi între orele 9.00-15.00 şi vineri între orele 9.00-12.00. Concursul va avea loc pe 12 octombrie 2016, ora 10.00 – proba practică, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de ambulanțier (2 posturi) pentru Stația Ploiești. Candidații trebuie să aibă diplomă de bacalaureat, permis conducere şofer profesionist categoriile B şi C, 6 ani vechime ca şofer profesionist şt cel puţin un an ca şofer autosanitară I și diplomă de absolvire a cursului de ambulanţier. Concursul este organizat pe 11 octombrie 2016, ora 09.00 (proba scrisă) și pe 12 octombrie 2016, ora 09.00 - proba interviu/practică.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională pentru Persoane Adulte cu Handicap Urlaţi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de 1 asistent medical /PL clasa de salarizare 41. Candidații trebuie să aibă diplomă de bacalaureat, diplomă şcoală sanitară postliceală, autorizaţie de liberă practică și o vechime în specialitate: 6 luni. Termenul limită de depunere a dosarelor este 6 octombrie 2016, ora 15.00, iar concursul este programat pe 4 octombrie 2016, ora 10.00 – proba scrisă, iar pe 7 octombrie 2016, ora 10.00 – proba interviu.

Spitalul Orăşenesc „Sfânta Filofteia” din Mizil organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent medical principal S (studii superioare) la Secţia medicină internă. Candidații trebuie să aibă diplomă de licenţă în specialitate și vechime în specialitate minimum 5 ani. Termenul limită de depunere a dosarelor este 7 octombrie 2016, ora 14.00, iar pe 11 octombrie 2016, ora 11.00 este programată proba scrisă – Mizil, Str. Spitalului nr. 21. Data și ora interviului va fi comunicată ulterior.

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 38, Ploieşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de îngrijitor. Candidații trebuie să aibă studii medii, vechime în muncă 5 ani, să nu fi suferit condamnări penale și să aibă abilităţi de comunicare şi lucru în echipă, gândire sistematică, dinamism, perseverenţă, preocupare pentru calitatea adaptabilitate, iniţiativă. Termenul limită de depunere a dosarelor este 26 septembrie 2016, ora 14.00. Concursul va fi organizat pe 04 octombrie 2016, ora 16.00 - proba practică, iar pe 05 octombrie 2016, ora 17.00 este programată proba interviu.

 


 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 20 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Depozit ilegal de petarde descoperit la Ploiești

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au acționat ieri pe raza municipiului Ploiești, în scopul descoperirii şi combaterii faptelor de natură penală privind...