descinderi

În această dimineață, polițiștii constănţeni și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române au efectuat 22 percheziții la persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de peste 300.000 de euro, prin furturi din locuinţe. Au fost puse în executare 30 mandate de aducere.

 

La data de 20 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, sub coordonarea procurorului învestit în cauză din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa au efectuat 22 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Prahova şi Ilfov la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, au fost puse în aplicare 30 mandate de aducere a unor persoane, în vederea audierii acestora şi dispunerii măsurilor legale.

Din cercetări a reieșit că, începând cu data de 15 aprilie a.c., membrii grupului infracţional acţionau pe raza mai multor judeţe din ţară.

 

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de peste 300.000 de euro.

La acţiune au participat şi poliţiştii Direcţiei Operaţiuni Speciale, Serviciului de Intervenţie şi Acţiuni Speciale şi colegii structurilor teritoriale de investigaţii criminale din inspectoratele de poliție judeţene Prahova şi Ilfov.

 

Social
  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Roxana Tănase

Campanie de reciclare în Prahova

Campania de informare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) a fost lansată în Prahova de Organizația Ecotic, cu ajutorul Consiliului Județean, Asociației de...