injunghiere

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova cer închisoare cu executare pentru un individ din Breaza, trimis în judecată pentru tentativă de omor și condamnat, în luna mai a acestui an, de judecătorii de la Tribunalul Prahova la muncă în folosul comunității în cadrul bibliotecii din Câmpina.

 

Este vorba despre Robert Nistorescu, un tânăr din Breaza care, în urmă cu un an, a înjunghiat un alt bărbat, în timpul unei încăierări de stradă care a avut loc chiar în centrul localității.  

Deși a fost găsit vinovat de către instanță pentru infracțiunea de tentativă de omor, Nistorescu a primit o pedeapsă surprinzător de blândă, doi ani și nouă luni de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității pe care ar urma să o presteze fie în cadrul Parohiei „Naşterea Maicii Domnului" Câmpina, fie la Biblioteca municipală „Dr. C. I Istrati" Câmpina.

 

Nemulțumiți de sentință, procurorii au contestat decizia la Curtea de Apel Ploiești, iar astăzi se judecă primul termen al apelului. Victima lui Nistorescu este Ștfan Bucur, nepotul procurorului Daniel Bucur din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia, în prezent trimis în judecată de către colegii săi de la DNA Ploiești pentru fapte de corupție.

Citește mai multe aici Agresorul nepotului procurorului Bucur, lăsat în libertate. Motivul instanţei