parfumuri contrafacute

O ploieșteancă în vârstă de 51 de ani a crezut că a dat norocul peste ea în momentul în care un necunoscut i-a prezentat o oferta de parfumuri scumpe. Fiind vorba de firme celebre, femeia nu a stat pe gânduri și a acceptat să dea pe o sacoșă plină cu fiole suma de 2000 de lei. 

 

Totul s-a întâmplat la începutul lunii septembrie pe strada Rubinelor din cartierul ploieștean Malu Roșu. În momentul în care a ajuns acasă și-a femeia și-a dat seama că a cheltuit o sumă mare de bani pe niște parfumuri contrafăcute și l-a contactat pe bărbatul care i le vânduse, sperând că își va investiția.

Acesta a fost de acord să se întâlnească cu femeia care adusese cu ea și sacoșa cu parfumuri. Lucrurile nu au decurs cum se aștepta victima, iar într-un moment de neatenție, bărbatul care de fel este din Urziceni, i-a sustras marfa pe care i-o vânduse inițial și s-a făcut nevăzut.

Femeia a sesizat Poliția cu privire la cele întâmplate, iar oamenii legii au început cercetările. Prin mijloace specifice polițiștii au reușit prinderea bărbatului în flagrant în zona străzii Malu Roșu în momentul în care încerca să vândă din nou mai multe parfumuri de diferite mărci.

 

Bărbatul este în prezent cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracțiunilor de furt și înșelăciune.