maternitatea ploiesti

Ieri, un chef monstru a tulburat liniștea locuitorilor din cartierul ploieștean Mihai Bravu. Manelele, difuzate la volum maxim, de la botezul unde a cântat Adi Minune, se puteau auzi din saloanele maternității.

 

UPDATE:  Adi Minune, păzit de autorități, a trezit bebelușii de la Maternitate

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției următoarea sesizare:

 

"Ieri, pe strada Tunari, a fost o petrecere zgomotoasă. Am fost să vizitez o mămică la maternitate și se auzeau manelele din salon. Mai grav, la etajul cinci, în aripa dinspre strada cu pricina sunt și saloanele de bebeluși. Am înțeles că autoritățile și-au dat acordul ca circul să fie până la ora 18:00, când petrecerea s-a mutat la un local".

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei, pe strada Tunari din municipiu a avut loc o petrecere, însă nimeni nu a fost sancționat pentru nerespectarea programului de liniște. Practic nu au fost înregistrate reclamații cu privire la tulburarea liniștii și ordinii publice. 

În zona au fost prezenți jandarmi și polițiști pentru ca lucrurile să fie ținute sub control, existând informații potrivit cărora petrecăreții aveau de gând să-și întindă cheful în stradă, blocând accesul. 

Petrecerea de lângă maternitate a început în jurul orei 12,00 și a continuat până în jurul orei 18.00, când invitații au plecat la biserică și local. 

 

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Unora le place să trăiască în cocină

Aproape că nu există zi în care să nu primim imagini de la ploieşteni, surprinse prin mai toate cartierele din oraş. Cele două din acest material sunt poze făcute la interval de trei zile. Câtă...