interlopi ploiesti

Trei persoane din cele opt vizate de perchezițiile efectuate în această dimineață la suspecți de au fost aduse la IPJ Prahova.

 

VIDEO Suspecți aduși la sediul IPJ Prahova

Acestea sunt bănuite de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, a anunțat IJP Prahova.

 

Din cercetări, a reieșit că, în zilele 5, respectiv 6 septembrie, persoanele bănuite ar fi participat la două scandaluri în stradă, în urma cărora două persoane au fost rănite ușor.

În timpul perchezițiilor, polițiștii au găsit două pistoale neletale pentru care nu existau documente de proveniență și nici autorizație și mai multe obiecte contondente (bâte și topoare).

VIDEO Marian Popescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, despre perchezițiile de astăzi din Ploiești

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Creșele s-au redeschis înaintea școlilor

La cererea părinților care au susținut că nu au cu cine să-și la copiii acasă, creșele din Ploiești s-au redeschis în această dimineață. În ciuda faptului că, miercuri (20 septembrie 2017),...

Auto-moto
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Atenție șoferi! Acțiuni rutiere în Ploiești

Polițiștii au ieșit joi în traficul din Ploiești încă de la primele ore ale dimineții în cadrul programului EDWARD, proiect care vizează siguranța rutieră, susținut de Comisia Europeană.  Ziua de 21...