explozie locuinta busteni

Într-un comunicat transmis redacției Distrigaz face următoarele precizări cu privire la explozia de miercuri dimineață dintr-un imobil din cartierul Poiana Țapului-Bușteni.

 

Citește și:  Explozie într-o locuință din Bușteni

La orele 06:40 dispeceratul Distrigaz Sud Reţele a fost sesizat cu privire la o explozie produsă la adresa menţionată.

 

Echipele de intervenţie ale companiei s-au deplasat imediat la faţa locului şi au luat primele măsuri de siguranţă, izolând perimetrul şi sistând alimentarea cu gaze naturale în imobilul respectiv.

În urma exploziei două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.

Din primele informaţii, explozia s-a produs în urma manevrării necorepunzătoare a instalaţiei de utilizare a gazelor naturale.

Menţionăm că, în urma investigaţiilor tehnice efectuate de către echipele Distrigaz Sud Reţele, nu au fost depistate scurgeri de gaze pe reţeaua de distribuţie în zona imobilului respectiv.

Menţionăm, de asemenea, că instalaţiile de utilizare a gazelor naturale nu sunt componente ale sistemului de distribuţie operat şi gestionat de către Distrigaz Sud Reţele, clienţii fiind responsabili de întreţinerea, mentenanţa şi exploatarea lor.

 

Auto-moto
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Atenție șoferi! Acțiuni rutiere în Ploiești

Polițiștii au ieșit joi în traficul din Ploiești încă de la primele ore ale dimineții în cadrul programului EDWARD, proiect care vizează siguranța rutieră, susținut de Comisia Europeană.  Ziua de 21...