comisar Marin Tudorica

Marin Tudorică, fostul commandant al Poliției Sinaia, a scăpat de controlul judiciar.

Decizia a fost luată ieri de Curtea de Apel Ploiești, care a considerat că fostul polițist, în prezent pensionar, poate fi cercetat în continuare în libertate.

Tudorică a fost recent trimis în judecată de către procurorii DNA Ploiești sub acuzațiile  de trafic de influență (2 fapte), efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, și fals în declarații (2 fapte, din care una în formă continuată). Decizia Curții de Apel Ploiești este definitivă. Dosarul pe fondul cauzei se judecă la Tribunalul Prahova și se află în procedură de cameră preliminară.

În aceeași cauză au mai fost deferiți justiției Ionuț Roșca, adjunctul lui Tudorică, dar și omul de afaceri, protejat de cei doi polițiști, Cristian Simion. 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.