comisar Marin Tudorica

Marin Tudorică, fostul commandant al Poliției Sinaia, a scăpat de controlul judiciar.

 

Decizia a fost luată ieri de Curtea de Apel Ploiești, care a considerat că fostul polițist, în prezent pensionar, poate fi cercetat în continuare în libertate.

Tudorică a fost recent trimis în judecată de către procurorii DNA Ploiești sub acuzațiile  de trafic de influență (2 fapte), efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, și fals în declarații (2 fapte, din care una în formă continuată). Decizia Curții de Apel Ploiești este definitivă. Dosarul pe fondul cauzei se judecă la Tribunalul Prahova și se află în procedură de cameră preliminară.

În aceeași cauză au mai fost deferiți justiției Ionuț Roșca, adjunctul lui Tudorică, dar și omul de afaceri, protejat de cei doi polițiști, Cristian Simion. 

 

IT&C
  • Luni, 22 Ianuarie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Facebook vrea să dai note surselor de știri

În cea mai recentă postare pe Facebook a CEO-ul Mark Zuckerberg este detaliat un nou proiect menit să micșoreze posibilitatea interacțiunii cu surse de știri false. Încercând din nou să paseze o...

Eveniment
  • Duminică, 21 Ianuarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Atenție șoferi! Radar pe DN1A în Vălenii de Munte

  O autospecială a poliției rutiere dotată cu aparat radar staționează de câteva ore lângă curtea spitalului din Vălenii de Munte, agenții rutieri sancționând șoferii care încalcă regimul legal de...