catuse

Trei urmăriți, din care unul internațional, au fost depistați și încătușați de polițiștii prahoveni.

 

Comunicatul IPJ Prahova: 

Condamnat pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumul public fără a poseda permis de conducere

Vineri, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Biroului ”Urmăriri” au depistat şi reţinut, în Ploieşti, un bărbat de 32 de ani, din municipiu, aflat în urmărire naţională, deoarece se sustrăgea de la executarea unei condamnări de un an şi 6 luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumul public fără a poseda permis de conducere.

Condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de tâlhărie calificată

 De asemenea, și polițiști din cadrul Secției nr. 2 Ploiești au depistat un bărbat de 34 de ani, din localitate, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de doi ani pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de tâlhărie calificată. A fost condus la sediul secţiei în vederea întocmirii dosarului de penitenciar, în aceeași zi fiind încarcerat în Penitenciarul Mărgineni.

Mandat european de arestare emis de către autoritățile din Austria

 Tot vineri, a fost depistat și un tânăr de 24 de ani, din Băicoi, pe numele căruia autoritățile din Austria emiseseră un mandat european de arestare. A fost încarcerat în centrul de reținere al inspectoratului, urmând să fie prezentat la Curtea de Apel Ploiești.