trafic ploiesti deschidere an scolar2

Începutul de an școlar aduce o aglomerație infernală în traficul ploieștean. Încă de la primele ore ale dimineții cozile de mașini de la semafoare se întindeau pe zeci de metri, iar unele intersecții erau blocate. 

 

Cu toate că acest lucru era de așteptat să se întâmple, polițiștii rutieri nu pot face minuni, din cauza infrastructurii rutiere a orașului: străzile sunt mici, mașinile parcate pe trotuare îngreunează circulația, iar nesimțiți la volan sunt la tot pasul. 

La ora 08.20 strada Gheorghe Doja, unde se află și cel mai cunoscut liceu din Ploiești, Ion Luca Caragiale era sufocată din punct de vedere rutiere, iar mașinile stăteau pe loc, chiar dacă era verde la semafor, neavând unde să înainteze. 

Același lucru se întâmpla și în sensul giratoriu de la catedrală, unde șoferii se încadrau greșit, blocând circulația ”înainte” pentru a putea vira la ”stânga”.

 

Echipajele Poliției Rutiere acționează astăzi cu precădere în zona princinpalelor unități de învățământ situate pe străzi și bulevarde intens circulate pentru fluidizarea traficului și asigurarea siguranței atât rutiere cât și pietonale. 

trafic-ploiesti-deschidere-an-scolar1

trafic-ploiesti-deschidere-an-scolar3

 

trafic-ploiesti-deschidere-an-scolar4

trafic-ploiesti-deschidere-an-scolar5