marius rotaru

Gruparea de proxeneți din Mizil protejată de șeful Poliției Mizil se pare că acționa încă din luna decembrie a anului 2015. În plasa victimelor au căzut și minore. 

 

Citește și:  Cum proteja șeful Poliției Mizil rețeaua de proxeneți

Victimele proxeneților erau din Mizil, iar la audieri au fost aduse în total 15 persoane, printre care și martori. Se pare că metoda prin care membrii grupării racolau fetele este cunoscută sub denumirea de ”lover-boy” - victimele se îndrăgostesc de proxeneți și se lasă convinse să practice prostituția. 

Totodată fetele erau constrânse de multe ori prin amenințări și violență să practice sex pe bani în județele Prahova și Buzău, iar sumele rezultate în urma activității infracționale reveneau în întregime proxeneților. 

 

Citește și:  Șeful Poliției Mizil a pretins favoruri sexuale victimelor

Șeful Poliției Mizil se pare că a avut un rol cheie în acest dosar, acesta fiind acuzați de procurorii DIICOT că nu transmitea nenumăratele plângeri depuse de copile la Poliția Mizil organelor de cercetare. Marius Rotaru este acuzat de favorizarea făptuitorului și de folosire abuzivă a funcției în scop sexual. Acesta, alături de cei trei membrii ai grupării au fost prezentați astăzi tribunalului cu propunere de arestare preventivă. 

 

 

 

Eveniment
  • Miercuri, 11 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Percheziții în Prahova la suspecți de furturi

În această dimineață, polițiștii din Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române efectuează 8 percheziții la persoane bănuite de furturi de societăți comerciale. Nouă persoane vor...