bcco ploiesti

Luni polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Ploiești alături de procurorii DIICOT au organizat un flagrant și cinci percheziții domiciliare în vederea depistării mai multor persoane specializate în trafic de droguri. 

 

Citește și:  Mamă și fiică, arestate pentru trafic de droguri la Ploiești

Acțiunile au avut loc pe raza municipiului Ploiești iar în urma acestora au fost ridicați peste 4000 de lei, 300 de grame de hașiș și 50 de grame de cannabis. 

Vezi și:  Mamă și fiică arestate pentru trafic de droguri. Imagini de la percheziții

 

Flagrantul a vizat o acțiune de vindere a substanțelor stupefiante efectuată de o tânără de doar 22 de ani din Ploiești. Aceasta urma să plaseze în urma tranzacției 100 de grame de hașiș. 

În urma verificărilor, oamenii legii au decis reținerea celor patru persoane suspectate de trafic și consum de droguri, iar instanța de judecată a emis mandate de arestare preventivă pe numele a două persoane și a dispus măsura controlului judiciar și a arestului la domiciliu pentru celelalte două persoane. 

Vezi mai jos cum a decurs acțiunea de la un ofițer BCCO care a participat eveniment: 

 

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...