mort microbuz

Un incident nefericit s-a produs în jurul orei 15.00, într-un microbuz care efectuează curse pe ruta Câmpina Pietriceaua. Unui călător i s-a făcut rău și ulterior a murit. 

 

UPDATE: Bărbatul făcuse luni un drum la Câmpina în vederea efectuării unor analize medicale. Acesta se întorcea acasă la Brebu, motiv pentru care se afla în microbuzul Câmpina-Pietriceaua. Potrivit localnicilor, bărbatul muncise mai mulți ani într-o turnătorie, într-un mediu toxic. În trecut mai fusese internat la Spitalul de Psihiatrie Voila.

Este vorba de un bărbat în vârstă de 70 ani, care și-a dat ultima suflare în mijlocul de transport, între localitățile Brebu și Telega. Acesta suferea de mai multe afecțiuni medicale. Pe corpul bărbatului nu au fost găsite urme vizibile de violență.

Cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei

 

 

Info Prahova
  • Marți, 17 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Populația din Prahova în scădere - ultimele date statistice

Populația cu domiciliul în județul Prahova la 1 ianuarie 2017 a fost de 804158 locuitori, din  care  389882  bãrbați  (48,5%)  şi  414276  femei  (51,5%).  Cele  trei  componente  ale  dinamicii  populației – natalitatea, mortalitatea şi migrația au dus la diminuarea populației cu domiciliul în...