foc pantaloni

Un accident de muncă a avut loc luni după amiază în jurul orei 14 30 în localitatea prahoveană Valea Călugărească. Din primele informații puse la dispoziție de IPJ Prahova, unui bărbat care efectua lucrări la calea ferată i-a luat foc salopetă. 

 

Bărbatul în vârstă de 32 de ani este domiciliat în Boldești Grădiștea și este angajatul unei firme care are contract de mentenanță cu CFR.

Acesta se afla luni la lucru și executa lucrări de înlocuire a traverselor căii ferate în zona Valea Călugărească. În vederea acestui lucru, bărbatul care a ajuns la spital cu arsuri, folosea utilaje de mare putere, alimentate cu benzină. 

În momentul în care a început să taie cu un flex proaspăt alimentat o traversa, cel mai probabil din cauza scânteilor și a vaporilor care s-au impregnat în salopeta de lucru, articolul vestimentar s-a aprins provocându-i arsuri serioase. 

 

Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat la spitalul județean. Cazul a fost preluat de inspectorii ITM sub coordonarea parchetului