hot prost

Un tânăr de 20 de ani din Urlați se poate mândri cu titlu de cel mai ghinionist hoț din Prahova. După ce a ispășit o pedeapsă privativă de libertate tot pentru furt și a fost eliberat în luna aprilie a acestui an, bărbatul s-a gândit să sustragă bunuri tot din casa victimei de unde furase în trecut și din cauza cărei fapte ajunsese pe mâna Poliției. 

 

În noaptea de 27 august  tânărul a intrat în casa unui bătrân din Urlați și după ce a furat dintr-o cameră un deodorant și o sumă de bani, a pătruns în locuința unde dormea proprietarul și a luat de pe o masă un telefon mobil care se afla într-o husă. Autorul a scăpat telefonul din husă, moment în care victima furtului s-a trezit din cauza zgomotului produs.

Tânărul s-a aplecat să ia telefonul și ulterior a plecat. Poliția a fost alertată, iar miercuri, 31 august, a fost depistat de autorități și reținut pentru 24 de ore.

În baza probelor administrate, instanța de judecată a admis propunerea anchetatorilor, emițând pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

foto caracter ilustrativ