proxeneti

BĂLAN MIRCEA COSTIN, zis Valoare, AVRAM ADRIAN, zis Moxu, HAITĂ IONUŢ CIPRIAN, zis Pișcot, GASPAR MARIUS IULIAN, SANDĂR CRISTIAN zis Patac, cercetați de procurorii DIICOT Ploiești într-un caz de trafic de persoane, rămân în arest preventiv cel puțin până la finele lunii septembrie, mai exact până în data de 23 septembrie inclusive.

 

Citește mai multe aici:  Rețea de traficanți de carne vie destructurată în Prahova. VIDEO

Decizia aparține Curții de Apel Ploiești care a decis să respingă contestațiile celor cinci brbați, care au solicitat măsuri preventive mai blânde, respectiv arestul la domiciliu sau controlul judiciar.

Valoare, Pimpu, Pișcot, Gașpar și Patac au fost încătușați pe 24 august, în urma unei acțiuni a procurorilor DIICOT Ploiești care au făcut mai multe percheziții la domiciliile persoanelor bănuite că erau liderii unei rețele de trafic de persoane pe relația România-Marea Britanie.

 

Important de precizat este faptul că unul dintre arestații din această cauză mai este trimis în judecată și într-un dosar de tentativă de omor. Este vorba despre Ionuț Haită, judecat în dosarul în care victim este Răzvan Cosma, tânărul aproape omorât în bătaie de mai mulți interlopi în fața clubului Prestij din Ploiești.

Deși acest dosar se judecă încă din anul 2009, nici până în acest moment instanța nu a dat o condamnare definitivă, inculpații, printre care se află și acest Ionuț Haită,  fiind în libertate. În dosarul de trafic de persoane, alte două persoane au fost plasate în arest la domiciliu și o a treia în control judiciar. Este vorba despre STERE MIRCEA ALEXANDRU, BEŞLEAGĂ Cristina Andreia, respectiv IONESCU Liviu Cătălin.