pascale

Vasile Pascale, principalul suspect în cazul crimei de pe strada Poligonului din Ploiești, acolo unde, în urmă cu o lună, a fost găsit cadavrul unei femei, a fost trimis în judecată pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

 

Bărbatul a fost deferit justiției pentru această faptă, după ce procurorii din cadrul Parchetului de pe lâgă Tribunalul Prahova au stabilit că acesta a folosit în mod ilegal cardurile victimei sale, Adriana Tudor, femeia găsită înjunghiată în tufișurile de pe marginea străzii Poligonului. În ceea ce privește celălalt dosar în care Pascale este cercetat pentru omor calificat, rechizitoriul nu a fost finalizat deocamdată.

Reamintim că Vasile Pacale a fost prins la câteva zile după teribila decoperire de la ieșire din Ploiești. Acesta a fost prins de polițiști în momentul în care se întorcea de la mare unde fugise împreună cu o altă femeie.

La percheziție, polițiștii au găsit în bagajele sale portofelul victimei și cardurile acesteia, dar și mai multe haine murdare de sânge. Pascale a fost arestat în data de 10 august și de atunci se află încarcerat la sediul Centrului de reținere și detenție al IJP Prahova de la Câmpina.