primar

Miercuri dimineață polițiștii din serviciului de investigații criminale ai municipiului Ploiești, alături de luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, dar și de jandarmi eu efectuat patru percheziții domiciliare în Plopeni, Băicoi și Păulești. 

 

Vizat de percheziții a fost și fostul edil al orașului Plopeni, Zaharia Octavian. Oamenii legii au descins la persoanele bănuite de furturi, după ce în ultimele luni au fost înregistrate patru astfel de evenimente în cartierul Albert din Ploiești, dar și în Plopeni și Păulești. 

Vezi imagini aici:  Fostul primar din Plopeni, audiat de polițiști. VIDEO

 

Potrivit unor surse judiciare, fostul edil, Zaharia Octavian, coordona practic gruparea de hoți.

Acesta furniza informații cu privire la casele ce urmează să fie prădate, transporta restul membrilor grupării la locuințele respective de unde îi și prelua cu bunurile pe care le furau.

Tot el era și persoana care se ocupa de vânzarea ulterioară a bunurilor. 

Polițiștii au ridicat de la Plopeni în această dimineață mai multe centrale termice, televizoare, bormașini și mai multa aparatură electronică și electrocasnică.

 

Economic
  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Peste 50.000 de turiști în luna iulie în Prahova

Prahova, potrivit datelor statistice, a avut în iulie un număr mult mai mare de turiști, comparativ cu aceeași lună a anului trecut. Structurile de primire turistică deschise în județul Prahova, în luna...