Ciobanii din Starchiojd, suspecți de crimă, au fost reținuți

retinuti ciobani

Tragicul eveniment care a ieșit la iveală după weekend s-a terminat cu reținerea celor trei persoane suspectate de procurori de uciderea a două persoane la Starchiojd. 

- Publicitate -
- Publicitate -

Citește și: Crimă dublă la Starchiojd. Ciobanii i-au ucis și aruncat în râpă

Doi bărbați, tată și fiu, în vârstă de 64 respectiv 27 de ani, au fost bătuți și apoi aruncați într-o râpă de trei ciobani cu vârste cuprinse între 18 și 32 de ani la Starchiojd. 

Citește și: Miorița de Prahova. Tată și fiu, uciși de ciobani la Starchiojd

- Publicitate -
- Publicitate -

Totul ar fi pornit de la faptul că animalele victimelor ar fi pătruns pe pășunea ciobanilor, aceștia din urmă alegând să-și facă dreptate într-un mod brutal. 

Ciobanii au fost reținuți marți pentru 24 de ore pe către Parchet, urmând ca astăzi să fie prezentați Instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

foto caracter ilustrativ

- Publicitate -
- Publicitate -
Ștefan Vlăsceanu
Ștefan Vlăsceanu a fost interesat de presa scrisă încă din perioada liceului, când a intrat pentru prima dată pe ușa redacției ziarului Monitorul de Prahova. Este cel mai tânăr jurnalist din echipa Observatorul Prahovean, în prezent fiind redactor șef. Publică și documentează lunar zeci de articole și subiecte din domenii precum eveniment, social și investigații. În paralel administrează ziarul Observatorul de Brașov. Este absolventul facultății de Sociologie și Comunicare din Brașov, promoția 2013 și câștigător al Galei Tineretului Prahovean 2023 – cel mai activ tânăr jurnalist prahovean.

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -