femeie batuta copil

O femeie în vârstă de 74 de ani din comuna Gura Vitioarei, sat Bughea de Jos, se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean Ploiești după ce propriul fiu i-a aplicat o corecție soră cu moartea. 

 

Fapta s-a întâmplat în data de 8 august iar bărbatul în vârstă de 55 de ani a ajuns pe mâna procurorilor. Totul a ieșit la iveală în momentul în care fiica victimei, respectiv sora agresorului, a încercat să vorbească telefonic cu mama și văzând că aceasta din urma nu răspunde a alertat poliția. 

Oamenii legii care s-au deplasat la adresa din Bughea de Jos au avut parte de o imagine de coșmar, găsind-o pe femeie cu fața tumefiată și aproape inconștientă. Bătrâna a fost transportată la spitalul județean și internată la județean, secția neurochirurgie. 

În urma faptei comise bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie pe motiv că în urma unui accident pe care l-ar fi avut în trecut, ar suferi de tulburări psihice. 

 

Procurorii care au preluat cazul continuă cercetările, iar cel mai probabil, fapta bărbatului va fi încadrata la tentativă de omor.