barbat cautat lac acumulare paltinul

Medicul din București a fost dat dispărut de familie la începutul săptămânii, iar de atunci echipaje formate din pompieri, jandarmi și polițiști au efectuat căutări în zona lacului de acumulare Paltinul, acolo unde a fost descoperit autoturismul acestuia.

 

Medicul în vârstă de 34 de ani, specialist ORL și asistent la Facultatea de Medicina din Bucuresti, ar fi lăsat în mașină, dar și în locuința din București bilete de adio în care scria ca în sfârsit, va avea parte de odihnă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat că, începând cu ora 08.30, au fost reluate căutările pe lacul de acumulare al barajului Paltinul. La acțiune participă cinci pompieri cu o barcă cu motor.

La acțiunea de căutare zilele trecute au ajuns și scafandrii, însă fără niciun rezultat, misiunea dovedindu-se una extrem de dificilă, având în veedere că lacul are o dimensiune de peste 200 de hectare și o adâncime de peste 60 de metri. Rudele persoanei dispărute au susținut că medicul ar fi plecat duminică seară, pentru a petrece o vreme la Valea Doftanei, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. Câteva zile mai târziu, autoturismul medicului a fost descoperit în apropiere de lacul Paltinul. 

 

 

Mai multe articole
  • Marți, 17 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Experiența plăcută a unui șofer prin Ploiești. Polițiștii nu stăteau la ”pândă”, ci dirijau traficul

  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident în sensul giratoriu de la Carrefour, de la ieșire din Ploiești. Trei autoturisme implicate

  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Accident în București. O autobasculantă a lovit patru mașini apoi a intrat pe trotuar oprindu-se într-o farmacie