disparut
Șase scafandrii pe urmele medicului dispărut în adâncul lacului Paltinu. Medicul în vârstă de 34 de ani, specialist ORL și asistent la Facultatea de Medicina din Bucuresti, a lăsat în mașină un bilet de adio în care scria ca în sfârsit, va avea parte de odihna. Acesta este motivul pentru care atât rudele sale, dar și anchetatorii merg pe varianta sinuciderii.

 

 În încercarea de a-l găsi, pompierii  au adus și un sonar, dar fără rezultat. Astăzi este a treia zi de căutări, dar de data aceasta se vor folosi scafandrii, șase în total.

 Este o misiune foarte grea pentru că lacul de acumulare Paltinu are o suprafață de peste 200 de hectare și o adâncime de peste 60 de metri.

Rudele sale spun ca tânărul a dispărut duminică seara. Ultima dată se pare că a mers la Valea Doftanei, în casa unde locuia bunica sa, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el.

Marți, familia a reclamat oficial dispariția la poliție, după ce a găsit în apartamentul său din București un un prim bilet  de adio.  

Căutările la Paltinu au demarat în urmă cu două zile, atunci când mașina doctorului a fost găsită abandonată în imediata apropiere a lacului de acumulare.