imagini perchezitii

Marți, polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Prahova şi ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române au efectuat 4 percheziții la domiciliile unor  persoane bănuite de furt calificat. 5 persoane au fost aduse la audieri.

 

Vezi și: Ce pensiune din Ploiești a picat pradă hoților

Polițiști de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au efectuat 4 percheziții la domiciliile unor persoane din municipiul Ploiești, bănuite că ar fi sustras bunuri dintr-un spațiu de cazare.

Din cercetări a reieșit că, la data de 1 iulie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns în unitatea de cazare, din municipiul Ploiești, de unde ar fi sustras mai multe produse electronice și electrocasnice, în valoare totală de 33.000 de lei.

 

De asemeneaau fost puse în executare 5 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

La domiciliile bănuiților au fost descoperite diverse bunuri electronice (monitoare, telefoane mobile, unități de calculator), care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, poliţişti de la secţiile de poliţie şi Biroul Rutier din municipiul Ploieşti au acţionat în zonă, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi fluenţa traficului rutier.

 

La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.