accident atv padure

Primarul comunei Tătaru, Iuliana Dorina Mareș, se află internată la un spital din capitală după ce a suferit un grav accident de ATV, în urma căruia o altă persoană a murit. Totul s-a petrecut în județul Buzău, localitatea Năieni, anunță ziarulincomod.ro.

 

Purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu, a declarat pentru observatorulph.ro că echipajele inspectoratului au ajuns la fața locului după Poliție și Ambulanță.

Sprijinul le-a fost solicitat pentru intervenția cu o șenilată pentru scoaterea dintr-o zonă greu accesibilă a victimelor. În urma evenimentului o femeie a decedat, iar o altă a fost transportată la București cu un elicopter SMURD. 

Potrivit angajaților Primăriei Tătaru, Iuliana Doina Mareș se află în continuare într-un spital bucureștean, însă starea ei de sănătate este stabilă. 

 

Potrivit IPJ Buzău, în data de 15 august, în jurul orei 18.30 un autoaccident în care a fost implicat un ATV a avut loc în zona localității buzoiene Breaza, pe un drum neamenajat. Pe ATV se aflau două persoane, o femeie în vârstă de 40 de ani care conducea și o pasageră în vârstă de 46 de ani. 

La un moment dat, din cauza neatenției și a terenului accident, conducătoarea a pierdut controlul și s-a răsturnat într-o râpă. Din cauza multiplelor răni și traumatisme, femeia în vârstă de 40 de ani care conducea ATV-ul și-a pierdut viața, iar pasagera în vârstă de 46 de ani a fost transportat cu elicopter SMURD la București.