accident

Doi șoferi din Scorțeni au uitat complet regulile de bun simț și s-au trezit cu mașinile avariate din cauza faptului că fiecare s-a considerat prioritar în trafic. 

 

Accidentul s-a petrecut în această după amiază, în jurul orelor 14.00 pe un drum local din comună. Cele două autoturisme se deplasau din sensuri opuse iar, la un moment dat, unul dintre șoferi a vrut să depășească un biciclist. În același timp, celălalt șofer a considerat că și el are prioritate și s-a angajat în depășirea unei mașini parcate pe marginea drumului. Din cauza faptului că drumul era prea îngust pentru ca o astfel de manevră să fie efectuată simultan de ambii șoferi, mașinile acestora s-au acroșat reciproc lateral. În urma impactului, o femeie a fost rănită  ușor iar șoferul uneia dintre mașini s-a lovit la buză, refuzând să meargă la spital. Potrivit codului rutier, ambii șoferi sunt vinovați de producerea accidentului, astfel că vor fi nevoiți să își suporte mare parte din reparația autoturismelor, societățile de asigurare despăgubind doar 50% din valoare în astfel de cazuri. 

Fotografie cu caracter ilustrativ

 

 

Eveniment
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Trafic îngreunat pe DN1B, la Valea Călugărească

Traficul rutier pe DN1B, la Valea Călugărească se desfășoară îngreunat vineri la ora 13.50, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Din fericire în urma impactului nicio...