floresti4

Un grav accident de circulație s-a produs vineri după amiază în jurul orei 15.30, pe DN1, în zona localității prahovene Florești.

 

UPDATE 3 Victimele tragediei din Florești, cursanți ai școlii de poliție

UPDATE 2 Imagini cu accidentul Florești. Se circulă în coloană pe DN 1

UPDATE: Cisterna transporta bitum și a ieșit de pe un drum secundar (drumul care duce către Florești), a intrat pe sensul către Brașov, dar spatele cisternei a rămas pe celălalt sens de mers (către Ploiești) nemaiputând fi evitat impactul de șoferul autoturismului.

 

UPDATE: Victimele accidentului au între 21 și 28 de ani. Elicopterul SMURD va prelua un tânăr în vârstă de 21 ani care a suferit multiple fracturi și un traumatism cranio-cerebral. Traficul în zonă este aglomerat, specific sfârșitului de săptămână, iar polițiștii dirijează circulația în zona accidentului.

În urma impactului dintre o autocisternă și un autoturism o persoană a murit, o alta este încarcerată, iar două prezintă multiple plăgi. 

La fața locului ISU Prahova intervine cu două descarcerări, o autospecială, două ambulanțe SMURD, patru ambulanțe SAJ și din moment în moment se așteaptă aterizarea elicopterului SMURD pentru preluarea victimelor în stare gravă.

 

În autoturism se aflau cinci persoane. Cisterna implicată în accident transporta ciment praf.

 

Auto-moto
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident pe DN1A, la Cheia. Trafic îngreunat

Un nou accident rutier, în Prahova. Un autoturism a intrat în coliziune cu o cisternă încărcată cu lapte. Trei persoane au fost rănite, urmare a coliziunii unui autoturism cu o cisternă, pe DN1A, la...