spargator masini

Miercuri, judiciariștii din cadrul Secției 2 de Poliție au continuat verificările privind trei dosare penale de furturi din autoturisme comise de autori necunoscuți. Faptele au avut loc în luna iulie 2015 și iunie 2016. Cu toate că prima fapta a fost comisă în urmă cu mai bine de un an, se pare că autorul a fost identificat. 

 

UPDATE: Magistrații au admis propunerea de arestare în cazul tânărului acuzat de furturi din auto.

Este vorba de un tânăr din Ploiești, domiciliat pe strada Găgeni care în prezent are vârsta de 19 ani. Acesta prefera mașinile în care proprietarii lăsau la vedere diverse bunuri de valoare cum ar fi genți, portofele și telefoane mobile. 

Din prima mașină pe care a spart-o acesta a sustras un portofel în care se aflau acte, dar și suma de 480 lei, dintr-a doua mașină acesta ar fi sustras o geantă în care se aflau mai multe documente personale dar și suma de 550 lei, iar dintr-a treia mașina a sustras un telefon Samsung Galaxy S4. 

 

Tânărul a fost reținut miercuri, petrecându-și noaptea în arestul IPJ Prahova, urmând ca astăzi să fie prezentat judecătoriei cu propunerea de arestare preventivă.