masina director1

Sorin C., un cititor al ziarului nostru, a fost martorul unui incident total neplăcut, în centrul Ploieștiului chiar lângă parcarea suspendată. 

 

Sorin susține că luni, în jurul orei 18.45 și-a lăsat mașina în parcarea suspendată de pe strada Cuza Vodă, însă în momentul în care a plecat, pe trotuar, în dreptul trecerii de pietoni a dat peste o mașină care bloca circulația pietonală. 

Fiind cu soția, cei doi au început un dialog cu privire la tupeul și nesimțirea șoferilor care nu respectă dreptul de a se deplasa în siguranță al pietonilor. Totul a degenerat în momentul în care discuția celor doi a fost auzit de un angajat al parcării. Acesta din urmă le-ar fi replicat celor doi că șoferul mașinii care încurcă pietonii poate fi parcată unde vrea șoferul pentru că este ”directorul”. 

 

”In seara zilei de Luni 08.08.2016 in jurul orei 18;45 am coborat din parcarea etajata impreuna cu sotia. Ne-a intampinat acest auto parcat chiar in fata parcarii , pe trotuar si in dreptul trecerii de pietoni , fiind nevoiti sa mergem pe carosabil si comentand cat de nesimtit poate sa fie. Atunci un angajat de la parcare a iesit si ne-a raspuns cu un tupeu si pe un ton apasat ca are tot dreptul sa parcheze acolo ca este masina DIRECTORULUI !!!!... Atunci a venit un al doilea angajat spunand ca nu stie a cui este.... Rog sa se ia masuri contra angajatului aflat la momentul respectiv de servici !!!!....RUSINE !!!!....”, a fost mesajul lui Sorin. 

Observatorul Prahovean a solicitat un punct de vedere SGU. 

masina director

director parcare