politţist

Gheorghe Ciprian Precup, unul dintre cei zece polițiști prahoveni, aduși în luna martie la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, a fost trimis în judecată de procurori.

 
Precup, de fel din Câmpina, era agent de poliție la Bușteni și își desfășura activitatea în cadrul Serviciului Rutier pe DN1.

Acesta este acuzat că a luat mită de la șoferii prinși în trafic după ce au încălcat reguli de circulație. Banii erau solicitați și primiți pentru o sancțiune mai ușoară, deși șoferii ar fi trebuit să rămână fără carnet de conducere pentru o perioadă de trei luni.
 
Alături de Precup, mai sunt acuzați pentru luare de mită Tudor Nicolae Eugen – Breaza, Radu Gabriel – A3, Vișan Ion – Bușteni, Vișan Vasile – Bușteni, Rotaru Iulian Gheorghe – Bușteni,  Panaete Iulian Costin – Bușteni, Manea Dumitru Cristinel, Buldan Adrian – Bușteni, cei mai mulți fiind deja deferiți justiției.
 
Ciprian Precup este judecat acum pentru fapte de corupție.

 

 

Opinii Voxpublica
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Nicolae

Circ, panaramă și suspine la PNL Prahova

Ce să zic? N-am ce să zic! Citiți astea doua texte si cruciți-vă: până aici a ajuns organizația seniorului Quintus. Ca să rămânem în contextul și atmosfera ”pupat toți piața endependenți”, întreb și eu ca...