agresor Catalin Badalau

Cătălin Marcel Bădălău, bărbatul care și-a înjunghiat iubita în timp ce aceasta se afla în cofetăria Oli din cadrul complexului Nord Ploiești, va rămâne în spatele gratiilor cel puțin până la începutul lunii septembrie.

 
Procurorii ploieșteni au cerut instanței prelungirea mandatului de arestare preventivă cu încă 30 de zile, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova a admis solicitarea, astfel că Bădălău va rămâne în arest până în data de 2 septembrie.
Interesant este faptul că agresorul nu a contestat deloc decizia arestului preventiv, deși avea posibilitatea să o facă.
 
Cătălin Marcel Bădălău a fost reținut și ulterior arestat preventiv la începutul lunii iulie, după ce și-a atacat iubita, o tânără în vârstă de 23 de ani, în timp ce aceasta se afla în timpul serviciului. Fata a scăpat cu viață, deși fusese înjunghiată de nenumărate ori. Victima se află și acum internată la Spitalul Județean din Ploiești, dar se reface rapid din punct de vedere fizic, susțin medicii care o îngrijesc, iar în curând urmează să fie externată.